Rólunk

Kezdőlap Rólunk
Bemutatkozás

Angyalosi Autóház Kft.

Az Angyalosi Autóház Kft. Nagykanizsán, a 7-es (kaposvári) főútvonal nagykanizsai szakasza és a már elkészült M7-es autópálya mentén található, a Balaton és a letenyei horvát határátkelőhely közötti útszakaszon.

A dinamikusan fejlődő, korábban Automobil Center néven ismert Angyalosi Autóház Kft. Magyarország legrégebbi hivatalos BMW Márkaszervize, amely már 1991. óta várja kedves ügyfeleit.

Fő profilunk a használtautó-értékesítés és a teljes körű szervizelés. Cégünk világszinten elismert prémium, felső- és középkategóriás használt autókkal, a legmodernebb szervizberendezésekkel és kiválóan képzett szakemberekkel áll az ügyfelek rendelkezésére.

A 100%-ban magántulajdonban lévő Angyalosi Autóház Kft. legfőbb erénye a családias légkör, a személyes kontaktus és a minőségi szolgáltatás. Értékesítés területén cégünk együtt működik a Schneider Autóház Kft-vel.

Az Angyalosi Autóház új tulajdonosa, mint befektető partnere 2023. tavaszától Schneider János a Schneider Autóház Kft. tulajdonosa. Minden erőnkkel továbbra is azon dolgozunk, hogy biztosítsuk Ön számára a legmagasabb szintű szolgáltatásokat, mint a Schneider Csoport tagja!